ARONIJA

Drvo Aronije je listopadni grm, bujnog rasta, otporan na niske temperature i sve vremenske uslove, koji dobro raste i rađa u sunčanim i močvarnim predelima jugoistocne Evrope.

  Od tamog i socnog ploda Aronije procesom hladnog ceđenja dobijamo sok intenzivno crvene boje, snažnog i osvežavajućeg ukusa, koji je izuzetno bogat antioksidansima, vitaminima i mineralima.

Sadrži 100 % voće Aronije, bez vode, šećera, konzervansa i drugih  veštačkih dodataka. Jednia zaštita proizvoda je putem pasterizacije.

   Kao takav, sok Aronije ima mnogobrojna korisna i lekovita svojstva i gotovo je neizbežan u preventivi, lečenju i saniranju raznih zdravstvenih stanja (zaštita srca i krvotoka, jačanje imuniteta, poboljšavanja krvne slike, poboljšanje probave, regulisanje visokog krvnog pritiska, ima snazan antioksidativni kapacitet te pomaže u postoperativnim stanjima).

NAPOMENA: Osobama dobrog imuniteta i zdravstvenog stanja, u svrhu preventive i očuvanja zdravlja organizma, preporučuje se
konzumiranje jedanom dnevno, ujutro na prazan stomak, 0.1-0.5 dl soka pola sata pre obroka.
Kod osoba sa oslabljenim imunitetom i narušenim zdravstvenim stanjem, preporučuje se upotreba 0.1-0.5 dl soka pola sata pre svakog od tri obroka u toku dana.
Tel: +381 65 37000 66
       +381 64 173 07 17
mail: office@schmekers.com